Tijd om te manifesteren met de Nieuwe Maan in Steenbok

geplaatst in: Moons | 0

Deze nieuwe maan is een krachtig hulpmiddel om je dromen, verlangens en intenties het universum in te gooien. De maan staat in Steenbok en zal je helpen ook daadwerkelijk actie te ondernemen. Dromen is leuk, maar zolang je niets doet zal er ook niets gebeuren. Nu wil het ook nog eens zo zijn dat Venus en Mars erg gunstig geplaatst zijn ten opzichte van de maan. Venus de planeet van de liefde zorgt in haar huidige positie voor het aantrekken van luxe en overvloed. Mars de planeet van de wil, zorgt op dit moment voor een hoop passie en wilskracht.

Voel je je wat onrustig en heb je moeite met concerteren? Yup, dat is de energie die door je lijf heen giert. De truc is om die energie in de juiste richting te sturen. Wat wil je en wat moet je daar voor doen? Als je dat helder hebt is het een kwestie van gewoon simpelweg in actie komen.

Over het algemeen is de nieuwe maan een tijd dat je rustiger bent, kalmer. Deze maan niet. Deze maan laat je voelen hoe het is om in je kracht te staan. Dat maakt het niet dat je meteen op volle kracht voor uit moet gaan. De vorige volle maan was intens en heeft een hoop oude patronen en emoties omhoog gebracht, en ook deze nieuwe maan ben je gevoeliger dan normaal. Neem de tijd voor jezelf, en als je heel onrustig bent, probeer dan om met die onrust te zitten. Waar komt die vandaan? Waarom ben je zo onrustig. Neem je tijd om je dromen en verlangens op te schrijven en van daar uit een plan te maken. De komende twee weken zijn perfect om stappen te maken, misschien zelfs al een aantal dingen te manifesteren. Hoe helderder je je plan hebt, hoe makkelijker het gaat. Neem echt goed je tijd om duidelijkheid te scheppen en een plan te maken.

Geniet van alles wat deze prachtige nieuw maan te bieden heeft mooi mens!

Blessed be!