WithDenise is ontstaan vanuit mijn passie voor yoga en belangrijker nog, mijn passie om de yoga te delen. Toen ik begon met yoga, en merkte wat het met mijn lichaam en geest deed, zijn beide passies ontstaan. Eerst ben ik zelf helemaal de yoga ingedoken, boeken, studies, workshops, cursussen, noem maar op. Dit is een proces wat nog volop aan de gang is en volgens mij nooit ophoudt. Snel daarna kreeg ik de mogelijkheid om les te gaan geven en de passie voor yoga te delen. Voor mij is dat het mooiste wat er is. Yoga les geven, mensen verder helpen, kennis delen. Het is zo gaaf om te zien wat yoga met mensen doet. Door de houdingen krijg je meer ruimte, souplesse en kracht in je lichaam. Je wordt je bewust van je ademhaling en leert beter te ademen. Je krijgt meer inzicht in je gedachten en je leert het denken tot rust te brengen. Yoga is op alle vlakken heilzaam. Dat wil ik voor iedereen mogelijk maken. Iedereen verdient yoga, het is een soort cadeautje aan jezelf. ‘Sharing the love of yoga’ : dat is mijn motto. Ik hoop, dat ik het cadeau van yoga kan delen, meegeven en overdragen.