Maan van het Ontwaken | Volle Maan mei 2017

Maan van het Ontwaken | Volle Maan mei 2017

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Moons

De maan van het ontwaken, zo wordt deze Volle Maan genoemd, en niet zonder reden. De maan staat in Schorpioen, en tja, Schorpioen is best intens en dat merken we deze maan. Schorpioen schud je wakker, gooit al je emoties over hoop en spoort je aan om verbinding te maken met de kracht die in jou verborgen ligt. Er kunnen deze maan heftige emoties naar boven komen, maar weet dat emotie een krachtige brandstof is en dat je je pijn kunt omzetten in productiviteit. Laat je niet uit het veld slaan wat er ook gebeurt, blijf bij jezelf, blijf bij wat voor jou goed voelt en blijf bij jou dromen.

 

Deze maan is erg transformerend, wat heel mooi is, maar transformatie verloopt meestal niet rustig en soepel. Nee, het tegenover gestelde; chaos. Misschien heb je het gevoel dat alles in het water dreigt te vallen, dat niets loopt zoals je het gepland had en misschien weet je zelfs wel even niet welk pad je moet volgen. Het enige wat ik kan zeggen is; mooi! Geniet er van! Dat betekend dat je alle kanten op kunt en dat alles voor je open ligt. Als er één deur sluit, opent er een ander, en dat is echt zo. Wellicht voelt het nu wat onzeker aan, maar je moet dingen afsluiten voor je iets nieuws kunt beginnen.

 

Ondanks dat deze maan chaotisch en intens is brengt ze ook een lading positiviteit en inspiratie met zich mee. Doordat je meer afgestemd met op je emoties, je intuïtie en je innerlijke kracht kun je nu de veranderingen gaan maken die nodig zijn. Achter je laten wat niet meer werkt en een nieuw pad in slaan.