Nieuwe website in de maak!

geplaatst in: Nieuws | 0

Lieve mensen!

 

Ik heb leuk nieuws! Er wordt heel hard gewerkt aan onder andere een nieuwe website. Laten we eerlijk wezen, deze is behoorlijk verouderd en best onpersoonlijk. Om heel eerlijk te zijn, ik schaam me een beetje voor wat er nu staat haha. Het voelt niet meer als mij, het past niet meer. De nieuwe website wordt een stuk persoonlijker, visueel aantrekkelijker en er gaat veel meer op gebeuren. Ik ga weer meer schrijven, en ik ga de filmpjes weer oppakken. Natuurlijk ga ik nu niet alles verklappen, laten we het een beetje spannend houden. Ik ben super excited en kan niet wachten om alles met jullie te delen! Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe, wat er allemaal gaat gebeuren en wat ik mee maak volg me dan op Facebook en Instagram. Bij beide kan je me vinden onder WithDenise.

 

Liefs,

Denise