Soms komt het voor dat je in een reguliere les niet helemaal kunt vinden wat je zoekt. Misschien gaat het allemaal net te langzaam of juist te snel, sluiten de lessen te weinig aan op jouw behoeftes, of is er door het grote aantal deelnemers aan een les te weinig tijd om iedereen evenveel persoonlijke aandacht te geven. Wellicht voel je je niet prettig in een groepsomgeving omdat je tegen bepaalde fysieke en/of emotionele problemen en blokkades aanloopt. Een privéles kan hier uitkomst bieden.

Tijdens een privéles is er specifiek aandacht voor jouw doel. Wellicht zoek je meer verdieping in de yoga, of wil je je graag richten op een specifiek fysiek en/of emotioneel gebied. Misschien vraagt jouw persoonlijke situatie om 1-op-1 begeleiding. Wat het doel ook moge zijn, tijdens een privéles krijgt jouw doel alle ruimte en werken we er samen naar toe om dit te bereiken. Op jouw eigen tempo.

Geïnteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak om jouw wensen en behoeftes te bespreken. Aan de hand van dit eerste gesprek stellen we samen een plan op waarin jouw doel centraal staat. Je kunt een afspraak maken door te mailen naar denise@withdenise.nl of even te bellen naar 06 466 23 628.

Tarieven

  • Losse les: € 65,-
  • Bij afname van 5 lessen: € 300,-