Dit is de laatste Super Moon van dit jaar. Een jaar waarin er maar liefst 6 Super Moons waren! Een Super Moon is wanneer maan het dichts bij de aarde staat door zijn baan, waardoor de maan groter lijkt. De maan bepaalt de getijen, zorgt voor eb en vloed, tijdens een super moon ontstaat er een ‘spring vloed’, een vloed die hoger is dan normaal. Wij bestaan voor ongeveer 65 % uit water. De maan zal dus ook zeker invloed hebben op ons.

Deze Super Moon staat in het teken van Stier. Dit aarde teken nodigt je uit om jezelf en anderen te waarderen, zoals ze zijn. Omarm jezelf, met al je mooie kanten, maar ook de kanten van jezelf waar je misschien minder blij mee bent.

Deze maan schijnt licht op de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Omdat dit de laatste Super Moon van dit jaar is, is dit ook je laatste kan om het allemaal aan te pakken zoals je wilt. Dit heeft echter niets te maken dat we geen tijd meer hebben, maar meer met een mist die voor onze ogen optrekt, zodat we helder zien wat we altijd al hadden. Je heb alles al in huis om te zijn wie je bent, om te doen wat je wilt. Alleen soms zien we dat even niet meer helder door alle gedachten, verwachtingen en idealen die we hebben. De maan staat in het teken van overleven en transformeren. Doordat je een helder zicht krijgt op jezelf kan dat soms confronterend zijn, maar dit geeft je ook de mogelijkheid de dingen in je leven, of jezelf te transformeren.

Categorieën: Moons